Excavatoare PortuareExcavatoarele Portuare - sunt folosite pentru manipulare incarcaturi maritime in Port au o intindere a bratului de la 15m pana la 30 m, si sunt dotate cu brate de manipulare diferite,in functie de aplicatie. Aceste excavatoare detin o serie de echipamente si tehnologii construite special pentru pentru manipularea incarcaturilor de orice fel in porturi inclusiv produse pentru manipularea incarcaturilor maritime. Excavatoarele de ponton sunt o varianta de excavatoare hidraulice proiectate pentru cerinte ale aplicatiilor maritime. Design-ul robust si productivitatile extraordinare in aplicatii garanteaza durate lungi de viata si productivitate maxima. Sunt gandite pentru a face fata chiar in cazul celor mai extreme conditii, precum si caracteristici optime de mediu.

Domeniu de utilizare: Excavatoarele portuare sunt folosite pentru sortarea si manipularea si marfurilor maritime sau pentru incarcarea si descarcarea de containere, vagoane de pe nave fluviale si maritime. Excavatoarele pentru manipulare incarcaturi maritime in Port sunt robuste si au un sistem hidraulic performant, cu o forta de ridicare superioara.

Specificatii Tehnice Excavatoare Portuare

  • Greutate: 50-150t
  • Putere: 150-400 CP
  • Motoare Diesel
  • Raza de actiune: 10-40m
  • Greutatea accesoriilor: 2-50t

Accesorii Excavatoare Portuare: dispozitive de manevrare a materialelor , Graifere, Utilaje si echipamente de incarcare si manipulare a Lemnlor sunt echipate cu graifere hidraulice special adaptate pentru marfuri din port. Excavatoarele pentru manipulare incarcaturi maritime in Port, dispun de un sistem hidraulic avansat, cuplul motor dezvoltat putand fi utilizat in proportie maxima fara a suprasolicita motorul. Sistemul permite miscari simultane pentru toate functiile hidraulice. Cabina poate fi ridicata pana la o inaltime de 6-7 m, si datorita design-ului sau in forma de paralelogram operatorul beneficiaza acum de maxima vizibilitate in toate unghiurile posibile.

Principalele marci de excavatoare pentru manipulare incarcaturi maritime in Port: Liebherr, Terex Fuchs, Sennebogen, Atlas, In functie de lucrarile pe care le aveti de executat va putem recomanda cel mai bun excavator pentru manipulare material pentru dumneavoastra. Sunati acum pentru a intra in legatura cu unul din specialistii nostri.

Modele de Excavatoare Portuare: