Excavatoare pentru DemolariExcavatoarele pentru demolari sunt excavatoare pe senile cu greutatea intre 25-80t dotate cu brat mai lung de 15-40m si cu sistemul hidraulic special pentru demolari. Bratul de excavare poate sa fie brat monobloc, brat drept sau brat din doua piese, potrivite pentru activitatile de demolare, de curatare a terenurilor dupa demolare sau pentru alte operatiuni necesare pe astfel de santiere. Cele mai noi modele de excavatoare pentru demolari sunt modelele cu gabarit redus si cu sistem de protectie ideale pentru activitatile de demolare in spatii restranse.

Domeniu de utilizare: - Excavatoarele pentru demolari sunt concepute pentru o gama larga de activitati in domeniul demolarii constructiilor: ridicare, zdrobire, taiere, sfaramare, excavari, si multe altele. Fiecare excavator pentru demolari este echipat cu functii hidraulice suplimentare pentru a face fata tutiror cerintelor de demolari. Exista o gama larga de accesorii care se pot monta pe aceste utilaje.

Specificatii Tehnice Excavatoare pentru demolari

  • Greutate:25-80t
  • Putere: 180-800 CP
  • Motoare Diesel
  • Raza de actiune: 10-20m
  • Inaltimea de ridicare: 15 – 40m
  • Greutatea accesoriilor: 2-4t
  • Accesorii: Foarfeci, Graifere, Pulverizatoare,
  • Dispozitive de manevrare a materialelor sau de demolare,
  • Functii hidraulice suplimentare ,Cuplu Rapid, Picoane, Ciocane Demolatoare.

Excavatoarele pentru demolare au doua circuite hidraulice aditionale care permit folosirea atasamentelor rotative de demolare si a cupelor standard de excavare. Puterea de lucru disponibila a echipamentelor este folosita controlat si precis, prin actionarea proportionala a unui joystick. Cupla rapida hidraulica asigura schimbarea usoara si rapida a atasamentelor. Excavatoarele pentru demolari sunt produse pe aceeasi linie de productie cu excavatoarele hidraulice standard.

Diferenta o face Bratul Lung si sistemul hydraulic care este montat separat, intr-o incinta speciala, paralela cu linia de productie.). Configuratia utilajelor difera in functie de necesarul clientului, putand fi configurate cu brat din 2 sau din 3 sectiuni. Pentru o mai buna aplicabilitate la diversele cerinte de pe santier si pentru operativitate permanenta, s-a creat un sistem hidraulic de cuplare rapida a bolturilor ce permite reconfigurarea rapida a utilajului de la configuratia necesara unor operatiuni de demolare la cea necesara pentru operatiuni de excavare.

Principalele marci de excavatoare pe senile: Caterpillar, Komatsu, Volvo, Liebherr, Hitachi, Case, JCB, Hyundai, O&K, New Holland

Modele de Excavatoare Demolari: