Excavatoare pe Senile Second HandExcavatoare pe senile Second Hand cu greutati utile intre 12-250 tone, sunt utilaje, performante, de mare putere foarte eficiente. Excavatoarele pe senile sunt utilaje stabile si puternice potrivite pentru orice tip de teren.

Domeniu de utilizare - Excavatoarele pe senile sunt concepute pentru o gama larga de activitati in domeniul constructiilor: de excavare în carieră, minerit, construire de drumuri, inginerie civilă, construcţii în general constructii de drumuri, excavari, fundatii, balastiere, cariere, demolari, şi multe altele. Fiecare excavator pe senile este proiectat pentru a face fata tutiror cerintelor de pe santier. Exista o gama larga de accesorii care se pot monta pe aceste utilaje.

Specificatii Tehnice Excavatoare pe senile Second Hand:

  • Greutate: 12-250t
  • Putere: 80-2000 CP
  • Motoare Diesel
  • Adancimea de excavare: 5-15m
  • Volumul Cupei: 0.8 – 5m3
  • Senilele pot sa fie din metal sau din cauciuc.

Accesorii: cupe de sapare, bene pentru descarcare, dispozitive de manevrare a materialelor sau de demolare, Functii hidraulice suplimentare ,Cuplu Rapid, Cupe de exacare, Picoane, Ciocane Demolatoare, Foarfeci, Graifere, Pulverizatoare, Excavatoarele pe senile sunt concepute să vă ajute să săpaţi cu o maxima eficienţă a echipamentului de excavare. Puteţi avea încredere în performanţa acestor utilaje pentru activităţi de excavare în carieră, minerit, construire de drumuri, inginerie civilă, construcţii etc Fiecare model de excavator pe şenile este proiectat şi construit să confere o performanţă de durată, putere mare şi o eficienţă de top în consumul de combustibil.

In scopul cresterii productivitatii, a coeficientului de fiabilitate precum si a sigurantei in exploatare fiecare tip de excavator pe senile are in alcatuire componente care ofera putere si performante marite in exploatare si totodata un acces facil in timpul servisarii. Este construit pentru productivitate ridicata pe teren dificil si conditii dure.

Principalele marci de excavatoare pe senile Second Hand: Caterpillar, Komatsu, Volvo, Liebherr, Hitachi, Case, JCB In functie de lucrarile pe care le aveti de executat va putem recomanda cel mai bun excavator pesenile pentru dumneavoastra. Sunati acum pentru a intra in legatura cu unul din specialistii nostril in Excavatoare pe senile.

 

Modele de Excavatoare pe Senile: