Excavatoare pe Roti de VanzareExcavatoare pe roti de vanzare, denumite si excavatoare pe pneuri sau excavatoare mobile datorita capacitatii de deplasare autonome cu ajutorul rotilor motoare. Cu greutati utile intre 7-24 tone, excavatoarele pe roti sunt utilaje, performante, foarte dotate si accesorizate. Excavatoarele pe roti beneficiaza de o mare mobilitate, rapiditate, putere si fiabilitate, pe orice tip de teren.

Domeniu de utilizare - Find mobile si usor de deplasat, excavatoarele pe pneuri sunt folosite in special pentru lucrarile de excavatii sau pentru lucraru de taluzari si sapare santuri la drumuri.

Specificatii Tehnice Excavatoare pe roti de Vanzare:

  • Greutate: 7-22t
  • Putere: 80-180 CP
  • Motoare Diesel 4-6 Cilindri
  • Adancimea de excavare: 5-9m
  • Accesorii: Lama in fata, Functii hidraulice suplimentare ,Cuplu Rapid, Cupe exacare, Picon, Ciocan Demolator, Foarfeca, Graifer, Pulverizator.

Generalitati - Excavatoarele pe roti au o productivitate crescuta, fiabilitate si economie, si au una dintre cele mai mici raze de rotire, ceea ce le garanteaza accesul in locuri inguste Capacitate impresionanta de ridicare, stabilitatea exceptionala ,siguranta, precizia in operare si viteza de deplasare sunt cateva din avantajele excavatoarelor pe roti. Aceste utilaje sunt testate pentru a rezista chiar si in cele mai solicitante medii de lucru. Gama de excavatoare pe roti de vanzare este completa si accesorizata astfel incat satisface pe deplin cerintele din ce in ce mai variate ale clientilor.

Cu greutati utile intre 7-24 tone, excavatoarele pe roti permit utilizatorului sa aleaga o configuratie cu sasiu standard, cu lama sau cu stabilizatori sau orice combinatie intre acestea. Oricare ar fi conditiile de la fata locului, oricare ar fi nevoile dumneavoastra, exacavatoarele pe roti sunt solutia ideala. Concepute ca un utilaj de clasa medie, excavatoarele pe roti dispun de un sistem hidraulic conectat la un computer de bord si la senzorul de control al turatiei, astfel incat presiunea si debitul instalatiei hidraulice sunt perfect corelate cu nevoile operatorului.

Principalele marci de excavatoare pe roti de vanzare sunt: Caterpillar, Komatsu, Terex, Volvo, Liebherr, Hitachi, New Holland, Case, JCB In functie de lucrarile pe care le aveti de executat va putem recomanda cel mai bun excavator pe roti pentru dumneavoastra. Sunati acum pentru a intra in legatura cu unul din specialistii nostri in Excavatoare pe Roti de vanzare.

Modele de Excavatoare pe Roti: