Excavatoare Manipulare LemnExcavatoare manipulare lemn au o indidere a bratului de la 13m pana la 20 m, si sunt dotate cu brate de manipulare diferite,in functie de aplicatie ofera un numar de optiuni la modelele de baza pentru a intruni nevoile industriei de manipulare Lemn. Excavatoarele pentru manipulare lemn pot sa fie atat pe senile cat si roti.

Domeniu de utilizare. Excavatoarele pentru manipulare lemn sunt folosite pentru sortarea si manipularea si depozitarea lemnelor, bustenilor sau pentru încarcarea si descarcarea de camioane, vagoane sau nave fluviale si maritime. Excavatoarele pentru manipulare lemn sunt robuste si au un sistem hidraulic performant, cu o forta de ridicare superioara.

Specificatii Tehnice Excavatoare pentru Manipulare Lemn

  • Greutate: 20-50t
  • Putere: 150-400 CP
  • Motoare Diesel
  • Raza de actiune: 10-20m
  • Inlatime de ridicare cabina: 5-7m.
  • Intinderea maxima a bratului: 13 – 22m
  • Greutatea accesoriilor: 2-4t

Accesorii: dispozitive de manevrare a Lemnlor , Graifere, Grapa de prindere Utilaje si echipamente de încarcare si manipulare a Lemnlor sunt echipate cu graifere hidraulice special adaptate pentru busteni si lemn. Excavatoarele pentru manipulare Lemn, dispun de un sistem hidraulic avansat, cuplul motor dezvoltat putand fi utilizat in proportie maxima fara a suprasolicita motorul. Sistemul permite miscari simultane pentru toate functiile hidraulice. Cabina poate fi ridicata pana la o inaltime de 6-7 m, si datorita design-ului sau in forma de paralelogram operatorul beneficiaza acum de maxima vizibilitate in toate unghiurile posibile.

Principalele marci de excavatoare pentru manipulare lemn: Caterpillar, Liebherr, Terex Fuchs, Sennebogen, Atlas, In functie de lucrarile pe care le aveti de executat va putem recomanda cel mai bun excavator pentru manipulare material pentru dumneavoastra. Sunati acum pentru a intra in legatura cu unul din specialistii nostri.

Modele de Excavatoare Manipulare Lemn: