Excavatoare Industriale (Fier, Deseuri)Excavatoarele Industriale pentru manipulare fier vechi au o indidere a bratului de la 13m pana la 20 m, si sunt dotate cu brate de manipulare diferite, in functie de aplicatie pot sa fie dotate cu greifer, magnet, accesorii de manipulare fier vechi. Excavatoarele pentru manipulare fier vechi pot sa fie atat pe senile cat si roti.

Domeniu de utilizare. Excavatoarele pentru manipulare fier vechi sunt folosite pentru sortarea si manipularea si depozitarea de fier vechi sau pentru încarcarea si descarcarea de camioane, vagoane sau nave fluviale si maritime. Excavatoarele pentru manipulare fier vechi sunt robuste si au un sistem hidraulic performant, cu o forta de ridicare superioara.

Specificatii Tehnice Excavatoare Industriale pentru Manipulare Fier Vechi

  • Greutate: 20-50t
  • Putere: 150-400CP
  • Motoare Diesel
  • Raza de actiune: 10-20m
  • Inlatime de ridicare cabina: 5-7m.
  • Intinderea maxima a bratului: 13 – 22m
  • Greutatea accesoriilor: 2-4t

Accesorii: dispozitive de manevrare a fierului vechi, Graifere, Grapa de prindere, Magnet Utilaje si echipamente de încarcare si manipulare a fier vechilor sunt echipate cu graifere hidraulice special adaptate pentru fier vechi. Excavatoarele pentru manipulare fier vechi, dispun de un sistem hidraulic avansat, cuplul motor dezvoltat putand fi utilizat in proportie maxima fara a suprasolicita motorul. Sistemul permite miscari simultane pentru toate functiile hidraulice. Cabina poate fi ridicata pana la o inaltime de 6-7 m, si datorita design-ului sau in forma de paralelogram operatorul beneficiaza acum de maxima vizibilitate in toate unghiurile posibile.

Principalele marci de excavatoare industriale pentru manipulare fier vechi: Caterpillar, Liebherr, Terex Fuchs, Sennebogen, Atlas, In functie de lucrarile pe care le aveti de executat va putem recomanda cel mai bun excavator industrial pentru manipulare material pentru dumneavoastra. Sunati acum pentru a intra in legatura cu unul din specialistii nostri.

Modele de Excavatoare Industriale Fier v.: