Excavatoare cu Brat Lung de VanzareExcavatoarele cu brat lung de vanzare sunt excavatoare pe senile cu greutatea intre 17-80t dotate cu brat mai lung de 15-40m. Bratul de excavare poate sa fie brat monobloc, brat drept sau brat din doua piese, potrivite pentru activitatile de taluzare si dragare a terenurilor.

Domeniu de utilizare: - Excavatoarele cu brat lung de vanzare sunt concepute pentru o gama larga de activitati in taluzarii, diguirii si dragarii. Au fost proiectate sa asigure operatorilor o zona de lucru extinsa. Aceste modele asigura clientilor solutii pentru operatii de dragare, intretinerea si finisarea operatiilor de taluzare si diguire.

Specificatii Tehnice Excavatoare cu brat lung de vanzare

  • Greutate: 17-80t
  • Putere: 120-800 CP
  • Motoare Diesel
  • Raza de actiune: 10-20m
  • Inaltimea de ridicare: 15 – 40m
  • Greutatea accesoriilor: 2-4t

Accesorii pentru excavatoare cu brat lung: Cupe de taluzare, Foarfeci, Graifere, Pulverizatoare, Dispozitive de manevrare a materialelor sau de demolare. Excavatoarele cu brat lung de vanzare au functii hidraulice aditionale care permit miscare si rotirea cupelor de taluz pentru o productivitate cat mai mare. Puterea de lucru disponibila a echipamentelor este folosita controlat si precis, prin actionarea proportionala a unui joystick. Cupla rapida hidraulica asigura schimbarea usoara si rapida a atasamentelor. Excavatoarele cu Brat Lung sau Excavatoarele Long Reach ofera utilizatorilor posibilitatea de a lucra la adancimi de pana la 20m in conditii de maxima siguranta si cu costuri de exploatare reduse.

Manevrabilitatea deosebita si viteza de lucru superioara precum si gradul crescut de confort al operatorului cresc productivitatea utilajului astfel incat excavatoarele cu brat lung Long Reach pot satisface cei mai exigeni clienti.Configuratia utilajelor difera in functie de necesarul clientului, putand fi configurate cu brat din 2 sau din 3 sectiuni. Pentru o mai buna aplicabilitate la diversele cerinte de pe santier si pentru operativitate permanenta, s-a creat un sistem hidraulic de cuplare rapida a bolturilor ce permite reconfigurarea rapida a utilajului de la configuratia necesara unor operatiuni de taluzare la cea necesara pentru operatiuni de excavare.

Principalele marci de excavatoare cu brat lung de vanzare: Caterpillar, Komatsu, Liebherr, Hitachi, Case, Hyundai, New Holland

Modele de Excavatoare cu Brat Lung: