MiniExcavatoare de VanzareMiniExcavatoarele de vanzare sunt excavatoare compacte pe senile cu greutati utile intre 1.5-7 tone. Sunt utilaje, performante, de mici dimensiuni si foarte eficiente. Mini excavatoarele sunt utilaje extrem de versatile, compacte, usoare si foarte puternice. Acestea pot lucra oriunde chiar si in spatii foarte inguste. Aceste utilaje ofera un confort sporit si manevrabilitate mare pentru operator. Intretinerea este facila cu costuri reduse si transparente pe toata durata de viata a utilajului. Valoarea de revanzare este mai mare ca si la alte utilaje

Domeniu de utilizare: - MiniExcavatoarele de vanzare pe senile sunt potrvite pentru lucrari mici si medii unde spatial de manevra este limitat sau unde operatiunile de excavare sunt simple. Mini Excavatoarele sunt utilaje recomandate pentru utilizatorii finali sau pentru companiile de inchiriere. Activitati in domeniul constructiilor: excavare fundatii, lucrari de aductiuni de apa si canalizare, excavare santuri pentru cabluri de curent si internet, lucrari de amenajare si peisagistica.

Specificatii Tehnice Mini Excavatoare de vanzare pe senile.

  • Greutate: 1.5-7t
  • Putere: 15-60 CP
  • Motoare Diesel
  • Adancimea de excavare: 1-5m
  • Volumul Cupei: 0.07 – 0.6m3
  • Senilele pot sa fie din metal sau din cauciuc.

Accesorii pentru MiniExcavatoare: cupe, ciocane hidraulice, sfredele, placi vibrocompactoare, foarfeci, cuploare rapide. Raza de actiune compacta asigura o versatilitate mai mare a mini excavatoarelor si capacitatea de a lucra in spatii restranse. Aceasta permite operatorului sa se concentreze asupra lucrului, fara sa se preocupe de obiectele din jur si de obstacole. Forta de sapare mare si ciclurile rapide imbunatatesc productivitatea.
MiniExcavatoarele au un sistem hidraulic cu detectare a sarcinii cu centru inchis care asigura performante ridicate uniforme si consum redus de consvustibil. Pentru o operare cat mai usora miscarea bratului la miniexcavatpare, balansierului si functiilor hidraulice auxiliare sunt controlate prin comenzi tactil. Aceste comenzi, montate pe joystick-uri, asigura o productivitate sporita.

Principalele marci de mini excavatoare de vanzare pe senile: Caterpillar, Komatsu, Volvo, Liebherr, Hitachi, Case, JCB, Bobcat, Wacker Neuson, Yanmar In functie de lucrarile pe care le aveti de executat va putem recomanda cel mai bun miniexcavator de vanzare pe senile pentru dumneavoastra. Sunati acum pentru a intra in legatura cu unul din specialistii nostri.

Modele de Miniexcavatoare: