Dragline de VanzareDragline de vanzare: sunt utilaje folosite la incarcat. Sunt echipa cu un brat lung de 13m pana la 20 m, si sunt dotate cu zabrele sau cu brate telescopice in functie de aplicatie. Draglinele sunt prevazute cu brat cu zabrele si cu echipamente actionate prin cablu. Sunt folosite atat pentru executarea economica a lucrarilor de sapare in pamint cat si penru e operatiunile de incarcarcare nisip in balastiera.

Domeniu de utilizare. Aceasta gama este conceputa pentru aplicatii de baza in constructii, si anume: operatiuni de dragare, extragere balast si nisip in balastiere, foraje, lucrari hidrotehnice, constructii de drumuri si poduri , civile si industrial. Draglina se foloseste pentru executarea economica a lucrarilor de sapare in pamint, hidroamelioratii, constructii hidrotehnice, in exploatarea de minerale precum si in constructia drumurilor si cai ferate. Draglinele pot sa fie prevazute cu brat cu zabrele sau cu brat telescopic si cu echipamente actionate prin cablu, poate fi utilizata cu rezultate Draglinele sau Macaralele cu brat telescopic sunt extrem de fiabile si pot fi utilizate pentru activitati de ridicare pe orice santier de constructii si in balastiere. Au costurile scazute de operare datorita consumului redus de convustibil. Sunt construite compact si cu mobilitatea excelenta.

Specificatii Tehnice Dragline de Vanzare cu Zabrele si Macarale cu Brat Telescopic

  • Greutate: 20-180t
  • Putere: 150-800 CP
  • Motoare Diesel
  • Raza de actiune: 10-25m
  • Cupa de excavare: 1-2m3

Accesorii: cupa de exavare, cupa de dragare, cupa de nisip Draglinele sunt dotate cu un sistem hidraulic foarte puternic, sistem de detectarea electronica a vitezei, circuite hidraulice suplimentare si tractiune cablu pana la 50 t. Sistemul hydraulic este foarte puternic. Toate pompele hidraulice sunt cu piston cu reglare individuala a fiecarei pompe.Pompele sunt echipate cu sistem de comanda cu economie de energie tip debit la cerere, pentru eficienta ridicata si pierderi reduse de energie.

Principalele marci de excavatoare pe senile: Sennebogen, Nobas, Ammann, Demag, In functie de lucrarile pe care le aveti de executat va putem recomanda cea mai buna draglina pentru dumneavoastra. Sunati acum pentru a intra in legatura cu unul din specialistii nostri.

Modele de Dragline: